maandag 30 januari 2023

VLIEG ER EENS TUSSEN UIT.

 


VLIEG ER EENS 

           TUSSEN UIT.



GEEN PUBLICATIES IN FEBRUARI.

Het is dan toch van gekomen na vijf jaar, om eindelijk weer eens terug te keren naar Indonesië om familie, vrienden en kennissen weer eens te zien. Er was dan wel contact via internet, maar dat is toch niet het echte fijne contact als je elkaar weer persoonlijk ontmoet.

Als eerste een bezoek aan Noord-Sumatra, het land van de Batak bewoners, om familie en vrienden te bezoeken. Lekker rond zwerven over de markten en het opsnuiven van de specerijen, en de smaak van vers tropisch fruit. 

De volgende stop is dan op Bali om daar oude bekenden te ontmoeten en te genieten van de prachtige rijstvelden en een tempelbezoekje tussendoor, en niet te vergeten te luieren op het strand en in de avond een lekkere Indische maaltijd.

Op de terugweg naar Noord-Sumatra nog een korte stop in Jakarta om daar weer bekenden te ontmoeten. Eenmaal weer terug in Noord-Sumatra natuurlijk een bezoekje aan het eiland Samosir in het Toba-meer, gewoon lekker niets doen en zwemmen. Heerlijk een maand overwinteren in de tropen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten