dinsdag 10 september 2013

INDONESIA. PULANG KEMBALI. BALI (3)

SANUR EN DENPASAR.Wat doe je zo'n eerste dag na een lange vliegreis? Als eerste laat opstaan en na de brunch je omgeving verkennen waar je tijdelijk verblijft in Sanur.


( Op de boven verdieping hadden we een slaapkamer plus douche en toilet tot onze beschikking.)

En wat is heerlijker na het verkennen van het hotel complex om een verkoelende duik te nemen in het zwembad, dat we vanaf het balkon konden zien liggen. Gewoon lekker aan het klimaat wennen.
Het gehele hotelcomplex zag er goed verzorgd uit en overal waren bloemen. Echt een oase van rust niet ver van een drukke weg. Echt aan te bevelen.


Kizoa slideshow: TAMAN AGUNG HOTEL SANUR. - Slideshow

In de middag naar Denpasar gereden om een bezoek te brengen aan de Badung markt om daar wat inkopen te doen. In het hoofdgebouw zijn veel kleine winkeltjes waar je huishoudelijke artikelen kan kopen, kleding, stoffen om kleding te maken en souvenirs voor de liefhebbers.


Rond het gebouw is het een drukte van belang bij de vele marktstalletjes waar je etenswaren zoals vis, vlees en groenten kan kopen. De vliegen krijg je er gratis bij cadeau.  


Ook zijn er veel stalletjes waar ze bloemen verkopen voor de Balinese offertjes of de offertjes kant en klaar.
Het is er  een kleurrijk geheel en een komen en gaan van mensen. Hierna weer terug naar Sanur.

In het begin van de avond uit eten gegaan met onze gastvrouw en enige bekenden. Heel gezellig, maar ongemerkt was het al weer laat eer we in bed lagen. De volgende dag moeten we om kwart over vijf opstaan voor de lange auto rit naar de groente tuinen bij Kintamani.Kizoa slideshow: BADUNG MARKT DENPASAR BALI. - SlideshowPROOST? NIET GESCHIKT VOOR CONSUMPTIE!

Verkoop van benzine langs de weg voor motorfietsen. Geen tankstations overal zoals wij kennen.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten