donderdag 23 mei 2013

"LYCIË RONDREIS". SLOT.

DE THUISREIS EN EEN TERUGBLIK.  25 APRIL 2013.

Het was voor de meeste van de groep een korte nachtrust, want voor dag en dauw werd er opgestaan om na een licht ontbijt naar het vliegveld te vertrekken voor de thuisvlucht naar Schiphol Amsterdam. Netjes op tijd vertrokken en aangekomen na een rustige vlucht.DAAR WAAR DE RONDREIS BEGON EN OOK WEER EINDIGDE.


TERUGBLIK.

Terug kijkend op deze rondreis hebben we ruim 1400 kilometers afgelegd met een goede chauffeur achter het stuur van de autobus. In de dagen dat we door Lycië en Karië reden hebben we veel interessante dingen gezien, maar ook zelf moeten ontdekken. Gelukkig waren we geen groep van 'kudde dieren' en wisten zo zelf ook het een en ander te vinden, al had onze gids ons er niet op attent gemaakt. Hij had een beetje meer flexibel moeten zijn en zijn oor eens te luisteren leggen bij zijn klanten.
Het klikte in de ploeg goed nadat we eenmaal op de tour waren en er is onderling wat afgelachen.

Hierbij dank ik jullie mijn medereizigers voor alle leuke, gezellige en vriendschappelijke momenten. 
Na aankomst op Schiphol was het voor een deel van de groep even hartelijk afscheid nemen. Intussen zijn er ook van diverse van ons de nodige schrijven richting RSD gegaan over onze ervaringen op deze rondreis en hebben we ook allemaal zo'n beetje het zelfde niets zeggende antwoord terug gekregen. Het zou ze een zorg zijn!

Intussen zijn we enige weken verder en ben ik druk bezig geweest 1400 opnamen te selecteren en er een ruim duizend over te houden. Uit deze selectie heb ik getracht een reisverslag met gegevens te publiceren op mijn weblog, zodat jullie nog eens rustig de reis kunnen herbeleven. 
  

Kom gerust eens aan voor een kopje koffie en om wat na te praten. Langskomen doe je via de A2 en de A73 !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten