dinsdag 13 september 2011

KUTA - BALI.EEN REIS OVER ZES 

INDONESISCHE EILANDEN.


KUTA - BALI.

Donderdag 1 februari 1990.

Het had in de vroege ochtend stevig geregend en zodoende konden we de was van de vorige dag opnieuw te drogen hangen en gedeeltelijk weer wassen. Zo dan ook de rest van de vuile was gedaan die gelukkig snel droogde in de wind en de zon.

Bij het ontbijt kregen we het kranten bericht te lezen, dat het vliegtuig dat na ons uit Ujung Pandang was vertrokken naar Lombok en dat als vermist was opgegeven in het noodweer te pletter was gevlogen tegen de wand van de vulkaan Rijani op Lombok. Er bleken geen overlevenden te zijn gevonden. Het was wel even verwerken en we hadden dus geluk gehad.
Daar het een prachtige zonnige dag was besloten we deze luierend op het strand door te brengen met op z'n tijd een duik in de zee. Hans en Cecil sloten zich bij ons aan en zo gingen we die avond gezamenlijk uit eten bij restaurant Un's. Na het eten ging een ieder zijns weegs, daar ik zou gaan kijken of ik oude bekende van een vorig bezoek aan Bali kon vinden. Zo troffen we uiteindelijk Wayan en na veel gepraat onder het genot van een goed koud biertje verzochten we hem om voor de volgende dag een transportvoertuig te regelen om wat rond te reizen over het eiland. Het was vroeg in de ochtend eer we ons ter rusten legden na eerst de laatste was binnen gehaald te hebben.


( note: Helaas zijn veel opnamen van Bali verloren gegaan door een fout van de foto ontwikkelcentrale in Jakarta aan het einde van onze reis.)Geen opmerkingen:

Een reactie posten