zondag 2 januari 2011

CHEAP FLIGHT TICKETS.
CHEAP FLIGHT TICKETS.
Wie kent ze niet die goedkope vliegaanbiedingen! Het is dan wel minder bagage meenemen en zo ook handbagage. Zelfs voor een slokje water moet betaald worden en bij sommige aanbieders zelfs de gang naar het toilet. Vergeet vooral niet om wat te ten mee te nemen, want voor een kleef broodje met wat verlepte slablaadjes moet een aardig bedrag worden betaald.
Ruimte tussen de stoelen is zo minimaal, dat je voor je gaat vliegen een yoga cursus moet hebben gevolgd wil je op de plaats van bestemming niet verkrampt afgevoerd willen worden.
Dan over de cabine service maar niet te spreken en ook de schoonheid van de cabine, want tijd (tussen het te laat aankomen en weer te laat vertrekken) is er niet om schoon te maken.
Eenmaal (te laat aangekomen) is het ook volledig einde service, dus zoek het maar zelf verder uit, en zo gaan we maar door.

MAAR ER IS HOOP!


We zouden geen (zuinige) Hollanders zijn om alsnog een oplossing voor dit vlieg vervoer probleem uit te vinden. We kennen ze van de snelweg gedurende de vakantie periodes de in colonne rijdende en vrachtwagens inhalende caravans.
Dus zie hierboven de oplossing van al de vlieg ellende; THE FLYAVAN.

               WISH YOU A HAPPY LANDING AND A NICE HOLIDAY IN THE FUTURE.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten