dinsdag 10 juli 2018

ZUID-AFRIKA RONDREIS. 'THE BIG FIVE'. TERUG BLIK. (DEEL 28 - SLOT.)

WILD ZUID-AFRIKA RONDREIS. 

    'THE BIG FIVE'. (27-SLOT)TERUGBLIK.

Het was vooral de gezamenlijke interesse van onze kleine groep, de saamhorigheid, belangstelling, humor en lach die deze reis tot een succes heeft gemaakt.

Ook de geweldige reisleiding vol informatie, in het Afrikaans, van onze reisleidster was geweldig. Zeker niet te vergeten onze chauffeur Marcus, die ons al deze dagen veilig over goede en slechte wegen heeft gebracht, daar waar we moesten zijn. 
Ook man met humor een rustige kalme rijstijl en een geweldige eetlust.

Onze onderkomen voor de overnachtingen waren naar wens en honger heeft niemand kunnen hebben door alles wat er in Zuid-Afrika aan eten was te verkrijgen. Voor de wijnliefhebber een waar paradijs.
Het missen van de leeuw en het luipaard is misschien wel een reden om nog eens terug te keren naar dit land, met zijn natuurschoon en hartelijke vriendelijke bevolking.

Door het overschrijden van diverse landsgrenzen gedurende deze rondreis, was ons paspoort weer voorzien van een aardige verzameling stempels.
De opname links van een binnenlandse luchtvaart maatschappij in Zuid-Afrika wil ik jullie niet onthouden. Het is maar dat de piloot er rekening mee houdt.


Tijdens onze tussenstop in Abu Dhabi, namen we vroegtijdig afscheid van enkele medereizigers die nog enige dagen in Abu Dhabi zouden verblijven. Op Schiphol namen we afscheid van elkaar met de belofte via de e-mail nog contact te houden. Dank aan de alle medereizigers.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten