maandag 15 maart 2010

STOPOVER AT SINGAPORE.STOPOVER AT SINGAPORE.


Een ieder die wel eens naar het Verre Oosten of Australië is gevlogen heeft wel eens moeten overstappen op het vliegveld van Singapore. Het is dan vaak een gejakker van de ene terminal naar de andere of je zit een halve dag op je aansluitende vlucht te wachten. Uiteindelijk kom je bekaf op je plaats van bestemming aan.Een andere optie is om van te voren te regelen dat je een dag of langer in Singapore blijft, om uit te rusten en vast rustig aan het klimaat te wennen.
Ben je moe van het inkopen doen en de stad te bekijken, dan is het heerlijk om een wandeling te maken in de Botanische tuin van deze stad, waarvan de entree gratis is. Ben je een liefhebber van Orchideeën dan is een uitstapje vaan de National Orchid Garden een 'highlight'. Ook de 'open' dierentuin is zeer aan te bevelen, maar boven alles de Night Safari.
Verder ligt buiten de stad het Jurong Bird Park met een prachtige vogel collectie. Ook is een uitstapje naar Sentosa eiland met de kabelbaan en een bezoek aan het prachtige zeeaquarium zeer de moeite waard.
Taxi's zijn redelijk in prijs en het openbaar vervoer is er goedkoop.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten