woensdag 31 december 2014

JAARWISSELING 2014 - 2015.

2014 HET JAAR WAARIN 'ZWARTE PIET' KLEUR MOEST BEKENNEN.

Nog maar enkele uren en we nemen afscheid van het jaar 2014. Voor velen is het een jaar om niet met plezier op terug te kijken. Zelfs nu in de laatste dagen van dit jaar worden we nog geconfronteerd met scheep- en vliegtuigrampen. Het kan niet op dit jaar.

Bij de banketbakkers en in de supermarkten was het zoals gewoonlijk weer druk voor de aankoop van oliebollen en ander hapjes om de laatste avond van het jaar, met of zonder visite, door te komen.
Ook de nodige flessen 'champagne' of hoe ze ook de knallende bruisende dranken ook mogen noemen vlogen met dozen tegelijk over de toonbank. Want knallend zullen we het jaar 2014 uitgaan.

Ondanks de nieuwe ingestelde tijden voor het afsteken van vuurwerk was er reeds heel de dag het nodige geknal te horen en zag de jeugd zelfs kans een boom te ontwortelen in een nabij gelegen natuurgebied.

Maar dan na een avond zappen op de televisie van het ene programma naar het andere, waar je tegenwoordig mee wordt bezig gehouden, wordt het eindelijk twaalf uur en breekt het moment aan dat we elkaar onder het klinken van de glazen het allerbeste toewensen voor het komende jaar 2015.
 Nog even doorzakken en dan snel de rommel aan de kant zetten om deze op nieuwjaarsochtend verder op te ruimen.

HIERBIJ WENS IK AL DE BEZOEKERS VAN DIT WEBLOG EEN GEZOND, VOORSPOEDIG EN EEN VREDIG NIEUWJAAR TOE. EEN JAAR MET TOLERANTIE  EN BEGRIP VOOR ONZE MEDEBEWONERS OP DEZE AARDE. Geen opmerkingen:

Een reactie posten