woensdag 21 november 2012

SUNETTA M.S. SHELL TANKERS B.V. ( DEEL 4/5 )


M.S.SUNETTA.

28 MAART 1993 T/M 21 AUGUSTUS 1993.
Op 25 april 1993 vierde de Jurong Shipyard Ltd. haar 30 jarig bestaan met een feest voor al haar werknemers met hun gezin en vertegenwoordigers van de sub-contractors.
Er werd die dag van de viering niet gewerkt op de werf.
Zo kregen ook de staff officieren van de Sunetta een uitnodiging om aanwezig te zijn en gaven we hier gehoor aan om keurig in uniform te verschijnen.


( Een gedeelte van de staff officieren van de Sunetta en op de achtergrond twee dokspecialisten van de  Shell maatschappij.)


( Met een 'Leeuwendans' werd het feest ter ere van het 30 jarig bestaan van de Jurong Shipyard Ltd. geopend.)


                                   ( In deze leeuw zitten twee personen die de dans uitvoeren.)                                                      ( Dansende 'Singapore Leeuwen'.)


( De gezagvoerder van de Sunetta biedt de directie van de scheepswerf een geschenk aan namens het schip, haar opvarenden en de maatschappij.)


( Voor deze gelegenheid hadden we aan boord de moeite genomen om het schip met vlaggen te versieren.)

Voor ieder gast had de werf een vrijkaartje voor de dierentuin van Singapore de 'Singapore Zoological Gardens'. Na beleefd afscheid genomen te hebben van onze gastheren met dank voor de uitnodiging gingen we ons aan boord verkleden in vrijetijdskleding om een bezoek te brengen aan deze open dierentuin.                                     ( Je krijgt er wel slaap van, dat gehang de hele dag! )


                                                  ( Wat zit er toch in mijn buidel? )

We sloten deze niet verwachte vrije dag af met in een van de vele open lucht eet gelegenheden in Singapore met een stevige portie sate in diverse vleessoorten en smaken weggespoeld met een koude pot Ankerbier.
De volgende dag was weer een gewone werkdag.Geen opmerkingen:

Een reactie posten