donderdag 8 november 2012

SUNETTA M.S. SHELL TANKERS B.V ( DEEL 2/3 )

  

      M.S.SUNETTA.

1 JUNI 1991 T/M 22 NOVEMBER 1991.. 
Ontspanning na inspanning.
Daar de boog niet altijd gespannen kan zijn en om even uit de dagelijkse werk sleur te breken werd er voor de avond van 29-06-1991 een sate-party georganiseerd op het achterdek van het schip.Iedereen leverde zijn bijdrage om het tot een gezellige avond te maken. Het was vooral te danken aan de kok die er nog van alles te eten erbij verzorgde.


Zowel de Nederlandse officieren en hun meevarende vrouwen als de Indonesische bemanning genoten van het eten en een drankje.Dank zij een geluidsinstallatie van een van de opvarenden hadden we een goed muziekje en zat de swing er bij een ieder goed in.


Een ieder droeg op zijn manier mee, wat hij of zij kon, om het leven aan boord zo aangenaam mogelijk te maken. Zo bakte een vrouwelijke officier voor ieder weekeinde enige heerlijke appeltaarten in het scheepskombuis.


         ( Het scheepskombuis nadat het was schoongemaakt en een kwastje verf had gekregen.)

Te Ulsan kregen we gelukkig een deel van de door ons urgent aangevraagde machine onderdelen aan boord, maar het zou voorlopig nog wel behelpen blijven.
Na het lossen te Ulsan van de lading vertrokken we naar Blang Lacang op Noord-Sumatra in Indonesië om daar weer te gaan laden.Geen opmerkingen:

Een reactie posten