zondag 13 september 2009

WAARSCHUWING 'TEST JE IQ'.

WAARSCHUWING ----- PAS OP !!!

Jl. overkwam een kennis van mij het volgende;

Je hebt als startpagine op het internet MSN en steeds verschijnt er bij het openen rechtsbovenin de hoek een spelletje 'Test je IQ'. De ene keer moet je het ontbrekende getal zoeken de andere keer het aantal driehoeken raden wat in de tekening zit.
Maar dan komt het; Het blijft niet bij dat eerste spelletje en volgen er meer en om dan het resultaat te weten te komen wordt er even later verzocht om
je 06-nummer in te typen om je zo op de hoogte te brengen van het resultaat via een sms bericht.


Het blijft helaas niet bij een berichtje. Nee dat gaat dagelijks gewoon door en zo ook de volgende dagen. Kijk maar op de afrekening.
Daar kom je dan achter als je de maandelijkse afrekening krijgt van het mobiele bellen en dat kan dan oplopen tot zo'n €60 per maand en dat is schrikken.
(hiernaast een gedeelte van de rekening)

Mocht u ook het slachtoffer zijn geworden van zo'n onschuldig aandoend internet spelletje ga dan zo spoedig mogelijk naar de winkel van uw mobiele provider met een kopie van de rekening als bewijs om het geheel te laten blokkeren. Helaas je geld ben je kwijt aan Articmobile.

Een goede raad: Eerst goed lezen voor je wat doet en nooit achteloos ergens je 06-nummer of e-mail adres afgeven.Geen opmerkingen:

Een reactie posten